Ik ga een site beginnen!

Echt ik ga beginnen! Het is zover, ik ga proberen regelmatig een stukje te schrijven. Kan ik dat dan? Ik vind zelf van wel, ik vind het in ieder geval leuk maar het is aan jou om te bepalen of het ook leuk genoeg is om vaker wat te komen lezen. Geen verplichtingen om terug te komen, maar als je er wat van vindt hoor ik het graag in een reactie, zoiets motiveert mij dan ook weer voor een volgend verhaal!

“Ik hoor de vragen: Wat ga je schrijven dan?”

Tja! Dat is lastig te zeggen. Dingen die ik meemaak, dingen die ik tegenkom, die me bezighouden. Dat kunnen ook ervaringen zijn van een doe het zelf project, misschien zelfs met stappenplan om dit zelf ook te doen.

Zeker komen hier ook recepten te staan die ik zelf gemaakt heb. Nee niet zelf bedacht, maar meer als soort naslagwerk voor mezelf. Ik pretendeer niet zelf dingen te bedenken, maar het aanpassen naar iets wat ik zelf lekkerder vind is wel iets wat ik regelmatig doe. Wel zo handig om dat allemaal bij elkaar te hebben.

Hoe? Wat? Wanneer?

Om te beginnen zal ik hier mijn dagboek van maken over mijn fietsvakantie in juni. Op naar Normandië of Bretagne, per fiets dus (nee, niet elektrisch!). Ik neem je mee in mijn voorbereiding en vertel eerst over de keuzes die ik heb gemaakt. Als ik dan 6 juni vertrek is het mijn bedoeling om dagelijks te vertellen over mijn ervaringen.
Na mijn vakantie ga ik langzaamaan verder met het vullen van mijn site. Tot die tijd lijkt het misschien een klein beetje kaal, maar dat moet beter worden! Ideeën of zoiets? Laat het me weten, lijkt me ook leuk uiteindelijk ook door anderen een stukje te laten schrijven, maar dat is toekomstmuziek…

Geef een reactie