Weekje gewerkt in Amsterdam

naar Amsterdam

Via Weesp naar Amsterdam

Heenweg naar Amsterdam

Deze week had ik 4 dagen werk in Amsterdam. Het leek er op dat het weer goed zou zijn en de eerste dag was pas in de loop van de middag beginnen. Ook de laatste dag zou helemaal goed uitkomen omdat ik dan juist weer op tijd klaar zou zijn. Door op zondag dus met de fiets naar Amsterdam te gaan, had ik daar 4 dagen de fiets en kon ik de tram overslaan en met de fiets door Amsterdam heen naar de Keizersgracht en het BIMhuis aan het IJ. Op een hele korte regenbui na op weg naar Amsterdam was het prima te doen. Het eerste deel was een mooie route, over een heel smal pad langs de Spiegelplas en daarna over Weesp via Diemen Amsterdam in.

… En weer terug!screenshot_20160526-174128.png

De terugweg was juist wat pittiger. Ik had een andere route gekozen en ben door de polder via Abcoude en Baambrugge terug gereden, waarna het laatste stuk langs de N201 recht tegen de wind in was.
Bij thuiskomst verbaas ik me over mijn verbruikte calorieën. Bij nader onderzoek blijkt dat Strava niet de gegevens van mijn hartslagband meeneemt in het berekenen daarvan. Dikke min wat mij betreft. Ondanks dat ik het een fijne app vind besluit ik volgende keer te gaan fietsen met Endomondo, aangezien ik die ook al gebruik bij mijn overige sporten.

Maar nu verder!

Het is wel lekker om dit zo te kunnen doen merk ik, dus eigenlijk neem ik de beslissing nu al dat ik maar gewoon moet gaan fietsen deze zomer. Tijd om dus verder te gaan kijken naar wat ik zoal moet hebben aan materialen en bijvoorbeeld een tent. Maar ook welke route ik ga kiezen! Dat laatste blijkt nog het makkelijkste, want de zoektocht naar de juiste spullen blijkt nog een flinke! Gelukkig heb ik een zeer leerzaam forum (Wereldfietser.nl) gevonden en kan ik dus heel wat uurtjes bladeren tussen alles wat anderen vinden en zeggen, maar dan wel mijn eigen lijn trekken.

P.S. de foto boven dit artikel is van het internet gehaald en geeft niet het weer van die dag weer, maar is wel het smallen fietspad bij de Spiegelplas 🙂

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie