Spullen verzamelen (Deel 4)

De tassen vullen zich aardig met de aangekochte spullen, al valt het nog mee met die kleine spullen voor mijn nachten. Ik ben nog veel meer spullen aan het verzamelen geweest waaronder het volgende.

5: Keuken inventaris

Ik zag het al helemaal voor me.. Weer met zo’n kleine campinggas rommelen. Die dingen staan altijd instabiel. Dus op zoek wat er nog meer is. Al snel kwam ik op het Scandinavischetrangia2 merk Trangia. Eigenlijk een brander op spiritus, maar er is een gasbrander accessoire! De brander zelf is heel slim gemaakt. Je kan 3 pannen en het onderstel in elkaar puzzelen zodat er een compact pakketje overblijft. Daarnaast is hij ook nog bestand tegen een stevige zucht wind en staat hij heel stevig. Dit was ook meteen de enige aankoop die ik via Marktplaats heb gedaan, maar dat scheelt me wel een flink bedrag.trangia1Omdat ik niet met een grote gasfles wil slepen en de kleine prikblikjes betaalbaar en ruimbeschikbaar zijn, koop ik een verloopje. Niet het goedkoopste, wel in mijn ogen het handigste.
Verder een bestekset en lichtgewicht servies van GSI Outdoors gekocht bij Bever.

6: Los spul

Omdat ik niet alles los kan bespreken, hierbij een lijstje met losse spullen die ik heb gekocht:
– Powerbanks, 2 stuks van het Chinese Xiaomi, een kleintje om op mijn smartphone aan te sluiten tijdens het fietsen (voor navigatie zal die best veel aan staan en dan haalt ie geen hele dag)
– Diverse stuffbags. Zakjes om mijn spullen een beetje te scheiden en te ordenen
– Microvezel handdoeken: lichtgewicht, makkelijk drogend en klein. Duur bij de betere outdoorzaak maar een stuk betaalbaarder bij de Decathlon
– Fietscomputer met cadansmeter.sigma sts12 cadans Ik wil zien wat ik doe, bijna op het manische af 🙂 Ik hou mijn tocht bij met een app, daarin wordt het afgelegde traject opgeslagen, maar ook mijn hartslag bijvoorbeeld. Ben ik dan een beetje gek? Misschien wel, maar ik vind het gewoon leuk. De snelheid en cadans is gewoon lekker om te kunnen zien zonder mijn telefoon echt constant aan te zetten.
– Meer kleding, fietsschoenen, fietshelm, grondzeil, fietskleding

SJCAM M20

SJCAM M20 specificaties

– Een action cam a-la GoPro: De SJCAM M20. Een Chinees merk met een goed kwaliteit opname en gyro stabilisatie. Meer hierover aan het einde van de vakantie, dan weet ik ook hoe deze presteert.
– Ikea flesjes om bijvoorbeeld shampoo en olijfolie in te doen
– Extra geconcentreerde zeep
– Een kleine, lichtgewicht toilettas

Ik vergeet vast wat dingen maar volgen mij heb ik zo een aardig overzicht. Als het goed is gaat het allemaal passen, maar dat volgt zodra ik ga inpakken

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie