Laatste keer fietsen en optuigen

Vandaag ben ik voor de laatste keer een stuk gaan fietsen voor ik op vakantie ga. Het is geen heel bijzondere rit. Lekker weer en weinig wind maken het heerlijk om nogmaals het rondje om Loosdrecht te fietsen. Het is een stuk drukker dan de vorige keer op de Vecht, maar verder juist veel rustiger op de weg.

De laatste kilometers

Voor ik begin aan mijn laatste kilometers vervang ik nog mijn stuur. Ik zit net iets te ver voorover en mijn beweegbare stuur zit muurvast omdat er een inbus helemaal dolgedraaid is. Die krijg ik er niet uit en dus moet er wat vervangen worden. Ook de kilometerteller met cadansmeter komt op zijn plekje en dan dat laatste rondje.

[notmobile]

powered by EndomondoWPlogo
[/notmobile]

[mobileonly]laatste rondje[/mobileonly]

Tijd om op te tuigen

Het is zover, de laaste uitputting voor ik echtfietsbepaktthuis3 oppad ga zit er op. Tijd om de laatste aanpassingen aan mijn fiets te doen. Nou ja aanpassingen, eigenlijk meer toevoegingen. Ik monteer mijn voordrager, ook wel lowrider genoemd. Deze is van Cordo, en ondanks het ontbreken van een installatiehandleiding zit deze er redelijk snel op. 4 boutjes op maat afzagen als ze vast zitten en de tassen aan de voorkant kunnen op hun plek en afgesteld worden. Ook de achtertassen even precies goed afstellen en dan zit alles goed vast, hopelijk zo goed dat het er niet af komt bij een flinke hobbel.
Als laatste gaat ook de stuurtas er op en dan is mijn fiets er klaar voor: de reis naar Frankrijk. Afgelopen week is hij bij de fietsenmaker nog een keer helemaal nagekeken en die was er positief over, mijn fiets moet het volhouden. Nou ik nog.fietsbepaktthuis2

Het kan gaan beginnen! Even nog de EO Jongerendag en dan kan ik zondag mijn tassen gaan inpakken en begint op maandag het grote avontuur… Zondag meer dus!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie