Inpakken en wegwezen!

Het is zover! Ik ga zo op pad. De laatste dingen inpakken en dan is het de hoogste tijd om te gaan vertrekken!
Het valt altijd nog best wel tegen hoeveel er mee gaat, zeker toen ik ging wegen schrok ik even, maar ik zou niet meer weten wat ik nog weg kan laten. Het past allemaal in mijn tassen, alleen de tent zit in een aparte tas, maar daarin zitten ook mijn gewone schoenen en slippers en mijn stoeltje.

Tassen inpakken

Zoals je kunt zien op bovenstaande foto: dit zit er in ­čÖé
Nouja, ik zal het iets duidelijker maken door globaal te zeggen wat waar in is gegaan. Ik heb toch al het een en ander aan eten mee en dat helpt niet echt met het lichtgewicht maken van de bepakking, maar ik denk dat het wel goed komt, zo niet dan moet ik onderweg maar dingen veranderen.

Stuurtas: divers los spul; ereader, powerbank, kaart, fotocamera, actioncam, bril, zonnebril, portemonnee etc.

Tas rechtsvoor: fietskleding; regenkleding, joggingbroek, tweede fietsbroek, longsleeve, fietsjas, en een lichtgewicht donsjasje voor de avonden
Tas linksvoor: nachtspul; slaapzak, matje, pomp, kussen, handdoeken, zonnebrand, reserve binnenband

Tenttas: (niet uitgepakt) Tent, slippers, extra schoenen, stoeltje

Tas rechtsachter: kleding; 4 t-shirts, 2 nachtshirts, ondergoed, sokken, afritsbroek, korte broek, thermosfles, routeboekje tweede deel van de tocht, selfiestick, energierepen, wc-rol, nootjes, bord, thermosfles 500ml
Tas linksachter: voeding; pannenset, gasflesjes, olie, kruiden, bestek, notitieblok, pindakaas, doekjes, schuursponsjes, kom, beker, EHBO setje, eierhouder, theedoek

En nu, wegwezen!

Er is een tijd van inpakken en een tijd van gaan. Die is nu aangekomen. Ondanks dat het inpakken lastig was, is dat dus gelukt en nu ga ik op pad. Mijn eerste doel is een stevig eind weg: Hoek van Holland. Dat is ruim 100 km fietsen en dat heb ik nog nooit gedaan. Afwachten dus of dat een realistisch doel is. Voor de zekerheid heb ik nog een paar campings iets dichterbij op mijn lijstje staan. Gelukkig is google maps voorlopig zo vriendelijk om die voor mij te onthouden, kan ik lekker genieten. Het is stralend weer en er komt een zacht windje uit het noorden. Voor morgen staat die ook uit die richting, en daar ben ik blij mee, ik fiets als het goed is dan zuidelijk over de Zeeuwse eiland.

Tot vanavond!

image

Ik ben weg!

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

  1. Paula Pernet schreef:

    Dag Camiel, goede reis! Wij vertrekken komend weekend naar Spanje (Picos Europa). Maar Dan met de auto….. Liefs, Paula

Geef een reactie