0,1 KM: Ik ga weer een heel stuk fietsen.

Eigenlijk wist ik het al toen ik thuis kwam vorig jaar: Dit ga ik nog een keer doen. Nu is het bijna zover! Nog een paar dagen en dan wordt de fiets weer voorzien van alle benodigdheden voor een fietstocht. Weer alleen, maar nu wel met een ander doel: weer thuiskomen per fiets. Het is dus een rondje geworden met begin en eindpunt thuis.

Op weg in Frankrijk, 2016

Rondje Duitsland

Dat rondje gaat dit jaar door Duitsland. Waarschijnlijk heel wat anders als Frankrijk, maar dat ga ik wel meemaken. Weer veel aan het zoeken geweest op Europfietsers.nl en daaruit een combinatie van verschillende routes gemaakt. Vanuit huis via Nijmegen de route naar Limes oppakken naar Koblenz, daarna volg ik Ring 1 bestaande uit de Lahntal Radweg, de Kurhessisches Bergland route en de Weser-Radweg. Dan ben ik in Bremerhaven en dan heb ik diverse opties om naar huis te komen. Geen papieren kaarten mee dit jaar. Best even wennen, maar ik denk dat ik het ga redden met alleen mijn mobiel (inclusief powerbanks).

De route heb ik uiteindelijk samengesteld op ridewithgps.com. Daar kon ik steeds delen van routes samenvoegen. De geplande route ziet er dan als volgt uit:

Blog je weer?

Ja, daar ga ik me toch maar weer op storten. Misschien iets minder uitgebreid in vergelijking tot vorig jaar, maar dat zal ook de tijd leren.

Als je het leuk vind om elke dag op de hoogte te worden gehouden via een mailtje, kun je je rechts in de balk inschrijven op de updates.

Misschien valt het op, maar ik heb de site wat vernieuwd, nu alleen nog maar eigen foto’s en even een net andere look.

Ik ga me verder voorbereiden, tot een volgende blog!

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Super ik ga je volgen hoor fijne vakantie

Geef een reactie